Een Diepe Meditatieve Toestand Bereiken...
Moeilijk?
Nu Niet Meer!

Aanschouw een revolutie in de samenwerking tussen technologie en mens
om een hoger bewustzijn te scheppen.

Duizenden jaren geleden gebruikten sjamanen de kracht van muziek om bewustzijnstoestanden te bereiken die zonder trance niet toegankelijk waren.

Sommige oude religies nemen aan dat de aarde ontstond uit de trilling van een oergeluid. Sommige moderne wetenschappers noemen het de big bang, een enorme trilling.

Ik ben Koenraad Rau, coauteur met Wayne Dyer en Brian Tracy en ontwikkelde diverse training om het menselijk potentieel te verhogen.

In 'Het Zensatie Handboek: De Verboden Geheimen van Persoonlijke En Energetische Ontwikkeling'  duid ik reeds op het belang van de hersengolven en vertel ik hoe je nu via speciaal geluid in staat bent om jouw bewustzijnsstaat te veranderen.

Dit betekent dat je nu de mogelijkheid hebt om snel en eenvoudig toegang te krijgen tot diepere meditaties, spirituele gebieden van de geest en de ervaringen die gepaard gaan met die hogere staten van bewustzijn.

Dit is mogelijk door de frequentie van de elektrische signalen in de hersenen, de hersengolven, te veranderen.

Het is gebaseerd op het principe dat wanneer jouw oren worden blootgesteld aan twee verschillende frequenties, jouw hersenen de elektrische signalen in jouw brein zullen aanpassen naar het gemiddelde van deze verschillende frequenties.

Door deze technologie te gebruiken, zijn we nu in staat om de hersenen naar een specifieke bewustzijnstoestand te brengen.

Maar er zijn wat praktische problemen met deze technologie om de hersengolven te synchroniseren. Uiteraard zullen slimme zakenmensen je daarover niks vertellen...

Zo heb je bijvoorbeeld een hoofdtelefoon nodig, wat voor sommige mensen betekend dat ze beperkt worden tot bepaald lichaamshoudingen of een bepaalde afstand van hun computer of CD-speler.

Die hoofdtelefoon moet dan een goed bereik van lage en hoge frequenties perfect aankunnen en redelijk precies op de oren passen wil het effect van synchronisatie kunnen optreden waardoor de staat van bewustzijn wordt verandert. De meeste goedkope hoofdtelefoons hebben niet het nodige bereik van frequenties.

Als je geen headset gebruikt, dan moet je bijna perfect in het midden tussen twee speakers zitten.

Dat om maar enkele van de praktische problemen op te noemen die me zo direct te binnen schieten....

Gelukkig is de technologie over de jaren heen geëvolueerd...

Daardoor kun je nu jouw STAAT VAN BEWUSTZIJN VERANDEREN, DIEP ONTSPANNEN of sneller DIEPERE NIVEAUS VAN MEDITATIE BEREIKEN zonder dat je per se een goede hoofdtelefoon moet gebruiken.

Dit betekent ook dat nu concerten mogelijk zijn waarbij hele zalen positieve bewustzijnsverruimingen kunnen ervaren. Het maakt het nu ook mogelijk dat je deze muziek maar op te zetten hebt en in je eigen favoriete houding kunt zitten of liggen.

Dat op zich is al een enorme revolutie, maar ik was nog niet tevreden...

Toen ik experimenteerde met het toevoegen van de theta frequentie die buitenlichamelijke ervaringen en waarnemen op afstand vergemakkelijkt kwam ik tot een heel vreemde vaststelling...

...het geluid begon te lijken op een speciaal ritme dat ik geleerd had op de didgeridoo.

Mijn eerst lessen didgeridoo kreeg ik van een paar Aboriginals in Australië en ik leerde een aantal dingen die ze normaal niet zomaar doorgeven aan niet-Aboriginals. Ik leerde een ritme dat zij gebruiken om buitenlichamelijke ervaringen of astrale reizen op te wekken met de didgeridoo.

Je begrijpt mijn verbazing toen ik merkte dat dit ritme heel sterk overeenkomt met het ritme dat ik kreeg toen ik de theta frequentie aan een toon toevoegde.

Jaren later deed ik een zelfde ontdekking toen ik in de leer was bij een spirituele meester in Bali. Ik merkte dat hun traditionele muziek, die wordt gebruikt om mensen in een trance toestand te brengen tijdens religieuze ceremonies... dit effect ook gebruikt!

In Westerse muziek zijn al de instrumenten op elkaar afgestemd, maar in de traditionele muziek van Bali zijn de instrumenten zo gestemd dat er een klein verschil tussen de tonen van de instrumenten is....

wat een verschil in frequentie veroorzaakt.

En wanneer de hersenen aan deze verschillende tonen worden blootgesteld, scheppen ze een andere, extra toon... die NIET door de instrumenten wordt gemaakt... waardoor mensen in een trance toestand komen.

Ik begon te experimenteren met de tonen en de specifieke frequenties en maakte een natuurlijke evolutie van een staat van bewustzijn naar een andere... door het brein te begeleiden naar een specifiek frequentie bereik en specifieke staat van bewustzijn.

Dit alles maakt het voor mensen veel makkelijker om diepere bewustzijnsniveaus te bereiken en maakt de positieve effecten van meditatie voor veel meer mensen toegankelijk. Mijn eerst testen bevestigen dit.

Enkele positieve resultaten van de hersengolven te synchroniseren die al jaren wetenschappelijk vast staan:

-Verbeterd slaap patroon
-Minder stressgevoeligheid
-Verbeterde intuïtie
-Diepgaandere dromen
-Makkelijker toegang tot buitenzintuiglijke waarneming
-Diepere meditaties
-Verbeterd immuunsysteem
-En nog veel meer...

Onderzoek in de VS toont aan dat deze nieuwe technologie de hersengolven veel vlugger verandert dan de oudere technologie waar je afhankelijk bent van de hoofdtelefoons. Ook blijkt dat deze  nieuwe methode 2 tot 3 keer efficiënter is dan de oude methodes.

Ik ontwikkelde twee versies:

Deel 1 - Alfa Adem

Deze versie van 40 minuten brengt je geleidelijk in de alfa staat. Hier kun je verbinding maken met jouw onderbewustzijn en de meer emotionele en intuïtieve gebieden van jouw brein.

Om de ontspanning te bevorderen heb ik een bel signaal toegevoegd dat je kunt volgen met de adem. Dit signaal dwingt je zachtjes om je ademhaling te vertragen en ontspannen de alfa staat binnen te gaan. Een gevoel van vrijheid en welzijn wordt geschapen.

Deel 2 - Alfa Theta:

Deze versie van 60 minuten bevat vooral alfa maar duikt af en toe in de theta frequenties. Dit laat je toe om de diepere gebieden van jouw geest te bereiken.

Deze versie is ideaal als je reeds een eigen meditatietechniek hebt maar dieper wilt gaan en het langer wilt volhouden om in die meditatieve staat te verblijven.

Na elke sessie worden jouw hersengolven geleidelijk teruggebracht naar het niveau voor externe aandacht om je te helpen uit de trance toestand te komen.

Hoe past Mind Power Sound ® in jouw persoonlijke en spirituele groei?

Ik denk dat het belangrijk is om dit onderwerp even aan te snijden, en om heel open en eerlijk met je te zijn... zelfs al betekent het waarschijnlijk een aantal gemiste verkopen...

Mijn doel is om mensen de middelen aan te reiken voor persoonlijke en spirituele groei op een natuurlijke en onafhankelijke manier.

Hulpmiddelen zoals deze geluiden, Mind Power Sound ®, zijn handig om je naar een veranderde staat van bewustzijn te brengen of in een trance toestand. Eenmaal dat je de desbetreffende staat een dozijn keer hebt bereikt, zullen jouw lichaam en geest het leren kennen en herkennen... en kun je die zelf bereiken, zonder dat je van de geluiden afhankelijk bent.

Dit is de sleutel voor jouw groei. Iedereen die je vertelt dat je spirituele of persoonlijke groei of zelfs verlichting kunt bereiken door dit soort geluiden te gebruiken, liegt tegen je... tenzij ze je vertellen dat het eigenlijk maar een hulpmiddel is om je te helpen die staten van bewustzijn te bereiken en te herkennen.

Voor echte groei, dien je krukken zoals deze, achter te laten zodra je ze niet meer nodig hebt en te werken aan hogere niveaus van vrijheid en onafhankelijkheid.

Je gebruikt deze speciale gecodeerde geluiden beter niet als je epileptisch bent of ernstige mentale problemen hebt.

En, gewoon voor jouw zekerheid... zal ik je ook 30 dagen garantie geven voor deze... als je het maar niks zou vinden of het past gewoon niet bij je... laat het dan gewoon weten aan mijn klantendienst en dan krijg je het volledige bedrag terug, zonder problemen.

Je kunt deze 2 speciaal gecodeerde CD's bestellen voor 49,95 Euro (plus verzendkosten).


Voor Een Hoger Menselijk Potentieel,