Ontdek De 3 Geheimen Om Snel Te Manifesteren Met Constante Resultaten

Tijdens de presentatie van ongeveer een uur zul je ontdekken wat de 3 essentiële elementen zijn om de wet van de aantrekking te laten werken…

en hoe je elk van die elementen versterkt om jouw resultaten naar recordhoogtes te brengen.

Dit webinar is voor jou als:

  • voor jou de Wet van de Aantrekking goed werkt in sommige gevallen, maar niet in andere gevallen,
  • of als het concept van manifesteren jou interessant lijkt maar het jou zelf nog nooit echt goed is gelukt,
  • of zelfs als je al redelijk goed kunt manifesteren, maar gewoon weet dat je jouw resultaten nog kunt verbeteren, alleen weet je nog niet hoe

Reserveer jouw plaats voor dit unieke webinar met het formulier hieronder, en ontvang tevens de Greater Potentials nieuwsbrief met tips over de verborgen mogelijkheden van de menselijke geest.
Let op de plaatsen zijn beperkt.

Presentator: Koenraad Rau

Koenraad Rau is co-auteur met Wayne Dyer, Brian Tracy & Jack Canfield en is de oprichter van de Greater Potentials Academie waar mensen de verborgen mogelijkheden van hun geest kunnen leren gebruiken.
Daarnaast ontwikkelde hij de Bio Energetische Trance therapie (BET)

Over de spreker


Mijn naam is Koenraad Rau en mijn missie is mensen te leren hoe ze de kracht van hun geest kunnen ontwikkelen en praktisch kunnen gebruiken. Ik ben vastberaden om die missie te vervullen met de hoogste integriteit.

Sinds mijn jeugd bestudeer ik de kracht van de menselijke geest en de mogelijkheden van manifesteren en de wet van de aantrekking.

Nadat ik was afgestudeerd van mijn rechtenstudies trok ik de wereld rond op zoek naar methoden om het extra potentieel van de menselijke geest te activeren.

De laatste jaren spendeerde ik vooral veel tijd in Azië waar ik in de leer kon gaan bij ver gevorderde spirituele meesters en traditionele healers.

Via deze site wil ik mijn ervaringen op het gebied van manifesteren met jou delen, en jou een snellere en meer directe manier aanbieden om de resultaten te bereiken die je zoekt.


Neem deel aan de evolutie: facebook

Vragen?

Stuur een e-mail...

Klik hier


Meer informatie?

Mijn vriendelijke klantendienst staat je graag te woord

Tel: (0032)491 23 58 92