Hoe kun je jouw spirituele gaven ontwikkelen

 

Ontwikkel jouw eigen spirituele gaven dankzij de oefeningen in Het Zensatie Handboek

 • Marcella Westland schreef:

  Als je in fase 3 zit en je weet niet hoe je verder kan gaan...
  Heb je een tip ervoor

 • Koenraad Rau schreef:

  Ja. In de meeste gevallen is het een kwestie van niet het wiel opnieuw uit te proberen vinden. Vaak sneller, veiliger en effectiever van iemand te leren die al heeft bereikt wat je zoekt.
  Vooral belangrijk om te kijken naar praktisch nut. Hoe kun je iets in de praktijk op een nuttige manier gebruiken. Hoe wordt het meer dan enkele een verhaal in jouw hoofd.

 • Conrad fokker schreef:

  Ik zeg elke ochtend tegen mezelf, ik doe gewoon wat ikzelf kan, maar ik woon nu in een zorgtehuis, omdat ik een goedaardige hersentumor, met epilepsie heb, dus daarom vind ik het nu heel moeilijk, om spirituele dingen te gaan doen. Nu ik hier woon bijna twee jaar, en nu mag ik hier binnen zonder valhelm lopen, maar buiten nog niet, samen met mijn vrouw. Ik heb ik heel veel geduld voor, om later helemaal van die vallende aanvallen af te komen, maar dat lukt mij zeker wel, omdat ik nu een hele rustige ademhaling heb. Dat hoor ik later wel van mijn neuroloog, die daar ook over gaat, want de tijd gaat maar door. Vriendelijke groetjes Conrad fokker