fbpx

"Wat Als Er Een Stap Per Stap Blauwdruk Was
Voor Jouw Spirituele en Persoonlijke Groei?"

Als je eindelijk effectiever wilt functioneren als mens, je dromen wilt verwezenlijken, met energie wilt leren werken en dat allemaal binnen een logisch rationeel kader via een stap -voor -stap methode , dan is dit waarschijnlijk de belangrijkste tekst die je ooit zult lezen...

Ik ben Koenraad Rau. Jarenlang bestudeerde ik esoterische en occulte systemen om mijn dorst te lessen naar informatie die mensen toegang geeft tot een hoger menselijk potentieel.

Zoals zo velen deed ik veel kennis op, maar ik raakte gefrustreerd omdat de theorieën helaas nooit zo volledig waren dat ze in het dagelijks leven konden worden gebruikt.

Bijna ging ik geloven dat je voor sommige dingen echt een gave moest hebben, dat je ze niet kon leren.

 Gelukkig gaf ik niet op...

Een deel van mij was er van overtuigd dat er meer is in deze wereld dan we weten of bereid zijn te aanvaarden. Maar wat ben je met die kennis als je er niks of weinig mee kunt in je dagelijks leven?

Ik besloot in mijn zoektocht nadruk te leggen op praktisch bruikbare kennis en mijn tijd niet te veel te verspillen aan zweverige theorieën.

Helaas zijn er veel mensen of instanties die je willen laten geloven dat de verborgen vermogens van je geest enkel toegankelijk zijn als je daar een gave voor hebt, dat het iets niet natuurlijks - iets "para-"normaal - is of dat je jarenlange training nodig hebt om deze te ontwikkelen.

Of erger nog, ze weten eigenlijk niet waar ze het over hebben en maken alles dan veel ingewikkelder dan nodig is.

Steeds meer werd ik er mee geconfronteerd dat dit niet waar is en dat elk van ons deze vermogens op relatief korte tijd kan ontwikkelen.

Ik maakte een synthese van de meest effectieve technieken uit diverse systemen verspreid over de hele wereld en bracht ze onder in een rationele structuur.

Ondertussen heb ik al een groot aantal cursussen gegeven in binnen- en buitenland, en leer ik mensen op korte tijd dingen doen die ze daarvoor niet eens voor mogelijk hielden.

In tegenstelling tot vele andere boeken vul ik in Het Zensatie Handboek geen bladzijden met vage theorieën die geen praktisch nut opleveren of met mooie verhaaltjes. Als dat is wat je zoekt, dan is dit boek niks voor jou. Dit boek is bedoeld voor mensen die praktisch bruikbare informatie willen.

De kennis is gestructureerd volgens principes uit NLP die je toelaten deze kennis op de meest effectieve manier op te nemen. De theorie is doorweven met technieken die de theorie omzetten naar de praktijk. De verschillende technieken bouwen op elkaar verder volgens een stap per stap systeem.

Als je echt je volle potentieel als mens en de verborgen krachten van je geest wilt benutten heb je drie dingen nodig:

1 Kennis van een aantal sleutelelementen.

2 Een logisch, rationeel kader, om die sleutelelementen in te passen.

3 Praktische technieken, die je toelaten de  sleutelelementen in je dagelijks leven te gebruiken.

De nodige sleutelelementen

Het Zensatie Handboek geeft je een overzicht van de sleutelelementen die nodig zijn om je ware potentieel als mens op persoonlijk, spiritueel en energetisch vlak te ontwikkelen.

Bij iemand die deze sleutelelementen kent kan de ontwikkeling niet anders dan in een versneld tempo plaatsvinden. Het is alsof je de keuze krijgt om met  paard en kar te gaan of met de sneltrein.

Deze sleutelelementen laten je toe naar elke cursus voor persoonlijke of spirituele ontwikkeling te kijken en meteen te zien waarom die methode wel of niet zou kunnen werken, welke elementen ontbreken of hoe je haar kunt verbeteren.

Dat bespaart je een hele hoop tijd en geld. Je zou immers stapels boeken moeten lezen en vele dure cursussen volgen om deze sleutels zelf te bij elkaar te verzamelen. En dan nog is er geen garantie dat je ze zou vinden.

Je hebt vast al van "the secret" gehoord... wel daar ontbreken minstens 2 van de nodige sleutelelementen.

Ik noem het boek niet voor niks:

'De Verboden Geheimen van
Persoonlijke en Energetische Ontwikkeling
'

Naast een aantal sleutelelementen heb je ook een structuur nodig: een rationeel kader om je kennis in een samenhangend geheel onder te brengen. Ook dat laat je toe sneller te groeien op een harmonieuze manier: met balans tussen rede en intuïtie.

Een logisch rationeel kader

Dit laat je ook toe om balans te hebben tussen het rationeel denken en een open geest, zonder te gaan zweven.

Praktische technieken

Veel mensen hebben immers bergen kennis maar kunnen er niks of weinig praktisch mee doen, dan heeft die kennis ook maar weinig nut.
 
Een overzicht van van de technieken die je in Het Zensatie Handboek kunt leren:

Wat is de functie van de elektrische signalen in je hersenen en hoe kun je die fijnstellen om je doelen te bereiken?
Hoe kom je ongelooflijk snel en op een gecontroleerde manier in een trance?
Wat zijn de sleutelelementen van het universum en hoe kun je die in je voordeel laten werken?
Hoe kun je energie voelen bij jezelf en bij anderen?
Hoe kun je jouw wensen laten manifesteren? Hoe werkt dat en wanneer werkt het niet?
Leer ook de Oosterse techniek die het effectiever maakt.
Wat is de simpele techniek die al je energetisch, creatief scheppend of manifesterend werk 100 keer sterker maakt?
Waarom werkt het traditionele "bidden" vaak niet? Wat is het geheime sleutelelement dat ontbreekt?
Hoe breng je energie over in je eigen lichaam of naar dat van anderen?
Hoe neemt je energieniveau immens toe in een minimum aan tijd? Nooit meer vermoeidheid!
Wat is het geheime sleutelelement dat yoga tienvoudig effectiever maakt en dat je yogaleraar je waarschijnlijk nooit leert?
Hoe stem je effectief jouw bewustzijn en onderbewustzijn op elkaar af, zodat al de psychologische hindernissen op je weg naar zelf realisatie verdwijnen?
Hoe kun je jouw dromen onthouden en zelfs bepalen waar je over zult dromen?
Hoe verschijn je in dromen van anderen? Deze techniek is verbazingwekkend makkelijk aan te leren.
Hoe laat je een fobie verdwijnen in 5 tot 10 minuten, zelfs al zat je er al jaren mee?
Wat is een goede techniek om je emoties te controleren? Nooit meer ongewenste stress of angst! .
Hoe motiveer je jezelf en anderen 100 keer krachtiger dan de methoden die je al kende?
Wat is de effectiefste meditatie om je doelen te bereiken?
En nog veel meer...

Daarnaast leer je over het model uit Huna. Huna is een combinatie van psychologie, filosofie en werkbare magie. Huna is het woord voor geheim, dat wat verborgen is, in de Polynesische taal.

Het is een benadering die zeer praktijk gericht is. Sommigen beweren dat huna honderden jaren geleden al verder stond dan onze moderne psychologie.

Eveneens leer je een aantal ophefmakende nieuwe inzichten die de wetenschappelijke wereld volledig op zijn kop zetten. Je kunt lezen over nieuwe ontwikkelingen, die toelaten telepathie, levitatie en meer van dat soort dingen te verklaren.

Er zijn zelfs sporen van terug te vinden in de antieke oudheid. Zouden de mensen in die tijd kennis hebben gehad die over de tijd heen verloren is gegaan? Ik zal je naar bronnen verwijzen waar je kunt nagaan hoe deze kennis nooit echt is onderdrukt maar integendeel over de eeuwen heen terug te vinden is in verborgen vorm.

In de moderne wereld laat deze kennis toe een einde te maken aan hongersnood, uitputting van de bodem, vervuiling en vele ziekten.

"Koenraad beheerst deze materie grondig. Gevuld met tal van praktische voorbeelden en oefeningen, bleef de cursus me van het begin tot het einde boeien."
Hugo

"Psychologie en filosofie zijn interessante onderwerpen. Magie maakt ze nog interessanter. Het is de connectie tussen traditie en moderne tijden. Boeiend, boeiend, boeiend."
Valeer

"Verrijkende oefeningen. Makkelijk en praktisch."
Mariette

"Goede praktische oefeningen die je de energie zelf doen ervaren."
Jacques

"Interessante oefeningen om je eigen batterij op te laden altijd en overal."
Huguette

"Ik deed al reiki, buqi en chakra healings. Ik had de indruk dat al deze kennis was samengevat op een enkel dag. Bedankt hiervoor en ook voor de nieuwe methoden."
Gaston

Bonus 1:

Leer de aura zien en voelen.
Deze methode stelt je in staat om binnen enkele minuten energie te zien en te voelen. 
Er gaat niks boven directe ervaring.

Bonus 2:

Leer de techniek voor totale emotionele controle.

Met deze techniek leer je totale controle over je emotionele staat te verwerven. Dat betekend dat je je op elk moment kunt voelen zoals jij wilt en dat je op elk moment jouw meest effectieve staat kunt activeren.

Het  Zensatie Handboek
De Verboden Geheimen van
Persoonlijke en Energetische Ontwikkeling

Kijk, je kunt net als ik en zo vele anderen, jaren besteden aan het bestuderen van verschillende systemen, stapels boeken kopen die maar een tipje van de sluier lichten, dure cursussen volgen en nog zo goed als niks aan praktische kennis bijleren. Is dat niet zonde van al je tijd en je geld?

Weet je, hoe aantrekkelijk dit aanbod ook is, het is een feit dat maar een bepaald percentage van de  mensen die deze tekst lezen, zullen reageren.

Vanuit een zakelijk standpunt is dat perfect ok, maar persoonlijk betreur ik dat. Op al de cursussen die ik inmiddels al gegeven heb, ben ik al honderden mensen tegengekomen die me bedankten om alles eindelijk helder en samenhangend uit te leggen.

En tegelijk ontmoet ik dan ook zoveel mensen die zoveel baat zouden hebben bij een gestructureerde basiskennis en vaardigheden alvorens van cursus naar cursus te hoppen.

Maar goed uiteindelijk is de keuze aan jou en je ben natuurlijk vrij om het op de andere manier te doen en uren, jaren tijd en hopen geld te verspillen in je zoektocht. Waarbij je misschien maar 10% van de informatie die je vindt kunt omzetten in praktische, bruikbare en herhaalbare technieken.

Jij kunt kiezen in welke situatie je zit over een paar jaar van nu: je kunt je hele leven bezig blijven hier een daar een puzzelstukje op te pikken zonder enig idee te hebben hoe ze in elkaar passen...  of... je kunt op weg zijn je vermogens als mens volledig te ontplooiien en te benutten.

Om in jezelf te investeren en je persoonlijke, spirituele en energetische ontwikkeling naar nieuwe hoogtes te brengen ga je als volgt te werk:


BESTEL
Het Zensatie Handboek
- De Verboden Geheimen van Persoonlijke en Energetische Ontwikkeling-  

97 Euro

Om te bestellen via Ideal, Paypal, Visa, Mastercard of Bankoverschrijving klik hier :
Er opent zich dan een nieuw scherm waar je veilig kunt bestellen.