fbpx

BEPERKTE BESCHIKBAARHEID:
Nu open voor nieuwe cliënten

Gezien in

UITNODIGING:
"Wil jij de verborgen mogelijkheden van jouw geest leren gebruiken?"

Sta me toe om je een gratis video te sturen voordat je jouw deelnameformulier
indient, zodat je kunt zien hoe het  werkt.

Over De Spreker

Mijn naam is Koenraad Rau en mijn missie is mensen te leren hoe ze de kracht van hun geest kunnen ontwikkelen en praktisch kunnen gebruiken. Ik ben vastberaden om die missie te vervullen met de hoogste integriteit.

Sinds mijn jeugd bestudeer ik de kracht van de menselijke geest en de verborgen capaciteiten die in elk van ons zitten.

Nadat ik was afgestudeerd van mijn rechtenstudies trok ik de wereld rond op zoek naar methoden om het extra potentieel van de menselijke geest te activeren.

De laatste jaren spendeerde ik vooral veel tijd in Azië waar ik in de leer kon gaan bij ver gevorderde spirituele meesters en traditionele healers.

Via deze site wil ik mijn ervaringen op het gebied van persoonlijke en spirituele groei met jou delen, en jou een snellere en meer directe manier aanbieden om de resultaten te bereiken die je zoekt.


Privacy Beleid | Contact | Gebruiksvoorwaarden© Greater Potentials Ltd.| Alle Rechten Voorbehouden.
Een werk van hoge kwaliteit gepubliceerd door Greater Potentials.Door de site te betreden ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden. Door jouw e-mail adres in te vullen vraag je en ga je er mee akkoord om onze gratis nieuwsbrief per e-mail te ontvangen. Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te betreden. Indien je ons wilt bereiken, gelieve dan de contacteer ons link hier te gebruiken. We nemen jouw privacy serieus.

Wij doen onze uiterste best om alles zo duidelijk mogelijk en stap per stap uit te leggen, maar aangezien we niks weten over jouw niveau van ervaring en eigen inspanning kunnen we geen 
specifieke resultaten garanderen. Resultaten kunnen verschillen. En deze informatie dient niet gebruikt te worden ter vervanging van gespecialiseerde hulp. Veel succes!

Deze site maakt geen onderdeel uit van de Meta website of Facebook Inc.  Bovendien wordt deze site op geen enkele manier door Meta gesteund.  Meta is een merk van Meta Inc
Deze site maakt geen onderdeel uit van de Youtube website of Google. Bovendien wordt deze site op geen enkele manier door Youtube of Google gesteund. Youtube is een merk van Google.


      Bijna Klaar ...

Waar mag ik de videopresentatie
naar toe sturen?

Vul hier jouw beste e-mail in en klik op de knop.
Je ontvangt dan direct de video
en de Greater Potentials nieuwsbrief.

Ik houd ook niet van spam en respecteer jouw privacy.
Privacy beleid

Close