Wat Is Het Effect Van Karma Op De Wet Van De Aantrekking

 

 

 

 

 

 

facebook
twitter
google
pinterest

 

 

Hallo, ik ben Koenraad Rau van Greater Potentials.

Ik kreeg een vraag van iemand die zich afvroeg wat nu het effect van karma is op de wet van de aantrekking.

En of karma misschien eerst vereffend moet worden voordat je resultaat kunt hebben met de wet van aantrekking.

Nu, het eerste punt wat me opvalt als iemand zo’n vraag stelt is altijd welke techniek gebruik je of wat is de reden waarom je die vraag stelt?

Bij veel mensen is de reden dat ze die vraag stellen namelijk dat ze bepaalde technieken gebruiken voor de wet van aantrekking of ze hebben iets gelezen over de wet van aantrekking en hebben eigenlijk geen technieken maar proberen het op de een of andere manier toe te passen door gewoon te denken.

Welke techniek gebruik je dus voor de wet van aantrekking te doen werken of om jouw doel te bereiken?

♥ Het kan namelijk zijn dat het zoeken naar karma gewoon zoeken is naar een antwoord waarom het eigenlijk niet werkt.

Nu ten eerste moet je dus nagaan welke techniek je gebruikt en of die techniek überhaupt wel goed is op zich.

En ten tweede of die techniek wel geschikt is voor jou als persoon. Dat is het eerste puntje.

Een tweede ding is, ok als je karma als oorzaak gaat zoeken om te vermijden naar de techniek te kijken dan ben je efficiënter bezig van eerst uitzoeken welke techniek je nu eigenlijk moet gebruiken en daarna kun je eventueel rekening houden met het effect van karma. Want er is wel degelijk een effect van karma.

Wat is karma?

♥ Karma is het resultaat van alle acties. Elke actie heeft een consequentie.

En karma is het geheel van effecten van acties. Nu afhankelijk van wat je gelooft, of wel in dit leven, maar men neemt aan ook over vorige levens.  Dus het effect van alle handelingen die je gesteld hebt die lopen door in dit leven.

Dat betekent dus ook dat als je met de wet van aantrekking gaat werken dat twee personen die met dezelfde techniek, efficiënte techniek, gaan werken met de wet van aantrekking een verschillend resultaat kunnen hebben.

Bijvoorbeeld omwille van het effect van karma, dus het resultaat van handelingen die daarvoor gesteld zijn.

Om het iets concreter te maken, stel door alle handelingen die je gesteld hebt, heb je nu een baan bij een bepaald bedrijf en daar is je functie belangrijk en mensen rekenen op je. En dan zit je in een bepaalde situatie, in een bepaalde positie.

Als je dan met de wet van aantrekking wilt werken om een florerende zaak op te richten of een goed draaiende zaak te hebben, nou dan moet je rekening houden dat er een effect is van handelingen die je in het verleden gedaan hebt waardoor je bij dat bedrijf terechtgekomen bent waar nu mensen op je rekenen.

Dus dat er waarschijnlijk tussenstappen gaan nodig zijn voordat je het resultaat bereikt dat je eigenlijk wilt. Het bedrijf opzetten of zo. Dus in dat geval moet je de effecten van de handelingen uit het verleden eerst ongedaan maken.

 

Ontvang Nieuwe Tips Via E-mail

Meld je gratis aan voor de Greater Potentials nieuwsbrief en ontdek de 3 essentiële sleutels om jouw volledige potentieel te activeren.

privacy Ik respecteer jouw privacy en houd ook niet van spam.

Negatief effect van karma op wet van de aantrekking

 

Karma elke actie heeft een consequentie