Greater Potentials, door Koenraad Rau, doet onderzoek naar en biedt gestructureerde systemen voor de praktische ontwikkeling van de latente vermogens van de geest en het activeren van het hogere menselijke potentieel.

Koenraad RauWie is Koenraad Rau? Koenraad is al sinds zijn jeugd bezig met het zoeken naar de verborgen vermogens van de menselijke geest. Als tiener bestudeerde hij reeds hypnose.

Hij leerde zichzelf waarnemen op afstand en had in zijn jeugd diverse spontane buitenlichamelijke ervaringen.

Hij is een co-auteur met o.m. Wayne Dyer en Brian Tracy in Wake Up… Moments en een co-auteur met o.m. Jack Canfield, Brian Tracy en Jack Zufelt in DNA Of Success Stories.

Koenraad gaf met succes een demonstratie van telepathie op de Belgische televisie.

Hij reist nog steeds de wereld rond om de meest praktische methoden te verzamelen die mensen in staat stellen een hoger menselijk potentieel te bereiken en hun intuïtie te activeren.

Persoonlijke en spirituele ontwikkeling staan voor Koenraad centraal, met een sterke nadruk op de praktische toepassing.

Sommige mensen denken dat het gaat om gaves, Koenraad weet dat het gaat om aan te leren vermogens die binnen een ieders bereik liggen en zorgt voor energetische, spirituele en persoonlijke ontwikkeling.

Hij is geen zweverig type maar blijft kritisch terwijl hij toch een open geest houdt. Na dat hij met onderscheiding zijn rechtenstudies afronde, schreef hij Het Zensatie Handboek: De Verboden Geheimen van Persoonlijke en Energetische Ontwikkeling en begon daar cursussen over te geven.

Daarna ontwikkelde hij Ultra Dynamic Mind, waarin men bewust leert functioneren in het onderbewustzijn. Door het gebruik van geavanceerde onderwijs methoden bereiken Koenraad zijn studenten meer dan gemiddelde resultaten.

Ultra Dynamic Mind werd door de Nederlandse Spoorwegen gebruikt in een project ter bevordering van het welzijn van haar werknemers.

De afgelopen jaren spendeert Koenraad Rau een groot deel van zijn tijd vooral in Azië op zoek naar de meest effectieve en praktische methoden om het menselijk potentieel te verhogen. Hij ging in de leer bij en onderhoudt een hechte band met diverse gevorderde spirituele meesters. Dit geeft Koenraad de unieke mogelijkheid om verschillende systemen van binnen uit op hun effectiviteit te testen en ze met elkaar te vergelijken voor wat betreft het effect op vlak van energetisch potentieel en bewustzijn.

Een belangrijke mijlpaal van dit werk deed zich voor in 2010 toen een meester van zeer hoog energetisch niveau, Koenraad testte en bevestigde dat de methode voor energie cultivatie die Koenraad beoefent en verfijnde over de jaren, inderdaad daadwerkelijk het energetisch centrum in het lichaam, de dan tien, vult.

De meeste van de mensen die het geluk hadden zo een test te kunnen ondergaan, kwamen ontgoocheld terug. Vaak denken mensen meer energie te ontwikkelen, doch in de realiteit verhogen ze enkel hun gevoeligheid voor energie, wat de illusie schept van toegenomen energie.
Wereldwijd zijn er maar een handvol mensen waarvan de methode voor energie cultivatie, effectief bleek na een dergelijke test.

Dit is de methode die Koenraad prijs geeft in Meditatie en Energie Cultivatie, alsook tijdens de intensieve trainingen tijdens het retreat in Bali.

De essentie van Koenraad Rau zijn methode is, dat er voor effectieve persoonlijke en spirituele groei, gericht op het doen ontwaken van het volste menselijke potentieel en scheppen van innerlijke rust en vreugde, drie elementen nodig zijn:
Een rationeel kader: Beschikken over technieken, verbanden, inzicht.
Bewustzijn: Het kunnen beheersen van bewustzijnstoestanden.
Energie: Het energetisch potentieel van het lichaam kunnen verhogen.

Na het ontwikkelen van die basis kunnen nog hogere vermogens worden ontwikkeld.

Koenraad geeft regelmatig seminaries zowel in binnen- als buitenland. En ontwikkelde ook diverse cursussen voor thuisstudie.
Al het materiaal staat onder het adagio dat een ons praktijk meer waard is dan een ton theorie.

Bij Koenraad Rau van Greater Potentials kunt u terecht voor energy healing, meditatie, intuïtieve ontwikkeling, de kracht van de geest maar ook voor uw persoonlijke ontwikkeling in het algemeen.

Koenraad is ook op Facebook te vinden