Is Geluk Maakbaar? En Zo Ja, Hoe Breng Je Meer Geluk In Jouw Leven?

 

facebook
twitter
google
pinterest

 

 

 

 

 

Geluk treedt op wanneer verschillende niveaus van bewustzijn op elkaar zijn afgestemd en meer toevallige synchroniciteiten gebeuren.

Dus hoe kun je jouw eigen geluk creëren?

Nou door meer van die toevallige synchroniciteiten te doen plaatsvinden.

Nu toeval dat is wanneer dat er niet genoeg inzicht is om het oorzakelijk verband tussen bepaalde factoren te zien.

Maar die synchroniciteiten treden op wanneer je op een niveau functioneert waar je de dingen die je programmeert in jouw geest op een lijn brengt met de dingen die op andere niveaus van jouw geest zitten. Bijvoorbeeld tussen het waakbewustzijn en het onderbewustzijn.

Wanneer je jouw dingen die je visualiseert of doelen die je programmeert op het niveau van het onderbewustzijn brengt, treden meer van dat soort toevallige synchroniciteiten op in de wereld rond je waardoor dat je gewoon meer van die geluksmomenten ervaart.

Dus in die zin is het iets dat je kunt creëren of waarbij je jouw zijn kunt afstemmen op een soort van zijn waarbij je meer van dat geluk waarneemt of observeert.

Dus het heeft ook te maken met het niveau van inzicht.

Hoe meer inzicht je hebt hoe minder sprake dat er is van toeval.

Omdat je op een hoger niveau van inzicht je dat oorzakelijk verband tussen verschillende factoren gewoon veel makkelijker herkent.

Ander punt is,…

op een hoger niveau van inzicht kun je ook makkelijker overzien welke stap je kunt zetten om een bepaald doel of een bepaalde wens die je hebt te verwezenlijken.

Het is duidelijker welke bewegingen je kunt doen om in een richting te gaan die je geluk brengt of welke stappen die je kunt zetten in een beweging die je juist weg brengt van geluk.

Nu de bewegingen die je naar geluk toe brengen, het vereist wat inzicht om die stappen te overzien maar als je functioneert op het niveau van het onderbewustzijn en ook de diepere lagen van onderbewustzijn, is dat inzicht veel duidelijker.

Op het niveau van het waakbewustzijn word je nogal veel heen en weer getrokken tussen dingen die zich voordoen in de fysieke wereld, misschien dingen die elkaar tegenspreken of meningen die elkaar tegenspreken of mensen die je op een bepaalde manier beïnvloeden.

Maar als je afzakt naar het niveau van het onderbewustzijn en dat programmeert op een manier dat het in overeenstemming is met jouw levensdoel of de dingen die in het verlengde liggen van jouw levenspad dan is het veel makkelijker om geluk te ervaren.

 

 

Ontvang Nieuwe Tips Via E-mail

Meld je gratis aan voor de Greater Potentials nieuwsbrief en ontdek de 3 essentiële sleutels om jouw volledige potentieel te activeren.

privacy Ik respecteer jouw privacy en houd ook niet van spam.

 

 

inzicht en toeval

 

 

Geluk verschillende niveaus van bewustzijn synchroniciteit