Weet Iemand Die Gedachten Kan Lezen Via Telepathie Alles Wat Je Denkt?

 

 

facebook
twitter
google
pinterest

 

 

 

 

 

Kan iemand die gedachten kan lezen alles zien wat mensen in zijn omgeving denken of wat er in hun geest omgaat?

Nu ten eerste sommige mensen zien, andere mensen gaan eerder iets voelen of een gevoel gewaar worden dat verband houdt met de gedachtes, nog andere mensen gaan eerder dingen horen, de gedachtes horen.

Maar als iemand op een bepaald niveau van ontwikkeling de vaardigheid ontwikkelt om gedachten te lezen dan is het het beste dat je daar ook een manier van controle over hebt.

Net zoals dat je op een pagina van een boek kunt kijken van “ok dit ga ik lezen, dat ga ik niet lezen”, wil je bij de vaardigheid met telepathie of gedachtelezen ook kunnen richten wanneer je dat gebruikt of wanneer die vaardigheid actief is.

En ook waar je dat vermogen op richt of wat je dan waarneemt. Net zoals je met jouw ogen naar iets kunt kijken of niet naar iets kunt kijken.

Nu sommige mensen zullen dus zien, andere mensen horen omdat mensen van nature uit een bepaalde voorkeur hebben om op een bepaalde manier met informatie om te gaan. Dat gezegd zijnde wil niet zeggen dat omdat je die voorkeur hebt dat je die andere manieren van waarnemen niet kunt ontwikkelen. Je kunt ze allemaal ontwikkelen maar je zult, zeker aan het begin, zul je een bepaalde voorkeur hebben om met een bepaalde soort informatie om te gaan.

Nu het is belangrijk om ook die vaardigheid te ontwikkelen om het aan en uit te zetten en te kunnen richten. Dat kunnen richten ontwikkel je door jouw bewustzijn te leren sturen, jouw bewuste aandacht te leren richten.

Op een gegeven moment had ik bijvoorbeeld een gesprek met mijn oom en hij was aan het zoeken naar het woord voor diabetes maar hij kon er niet op komen. En terwijl hij door dat proces ging van zoeken, verscheen in mijn geest het beeld van een suikerklontje. Nu uit de context van het gesprek had ik daarmee genoeg informatie om te weten dat het over diabetes ging. Maar het toont ook aan dat je een andere dimensie kunt ontwikkelen aan communicatie door je ook van die dingen bewust te zijn.

Het vereist een ruimere bandwijdte in jouw bewustzijn, een ruimer bewustzijn om je, los van de communicatie op het fysieke niveau, dus waar gesproken wordt, ook bewust te zijn op andere dingen die spelen in de geest. Op die manier kun je informatie die binnenkomt uit die meer subtielere niveaus gebruiken in combinatie met de communicatie op het fysieke niveau en dat kan een heel andere dimensie of invulling geven aan wat er eigenlijk besproken wordt.

 

 

 

Ontvang Nieuwe Tips Via E-mail

Meld je gratis aan voor de Greater Potentials nieuwsbrief en ontdek de 3 essentiële sleutels om jouw volledige potentieel te activeren.

privacy Ik respecteer jouw privacy en houd ook niet van spam.