Demonstratie van bovennatuurlijke of paranormale krachten

In deze video zie je de spirituele meester die 2 jaar terug mijn energetische ontwikkeling testte.

Hij bevestigde dat de training die ik over de jaren had verfijnd inderdaad het energetisch potentieel
verhoogt, en gaf een tip hoe ik het nog kon verbeteren.

In dit fragment uit een televisie  interview zie je hoe hij met zijn energie een gat in een blad papier brand.

Ik heb zelf zijn energie ervaren en  kan garant staan voor de echtheid van wat je hier onder ziet.

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

 • Erika Bekaert schreef:

  Beste Koenraad, voor jou is het zo vanzelfsprekend om deze mensen te verstaan, dat het jou wellicht niet is opgevallen dat ze voor ons een vreemde taal spreken. Een vertaling zou zeer welkom geweest zijn!
  De video is wel zeer bijzonder!

 • Karin schreef:

  Ik zou het wel op prijs gesteld hebben als ik de voor en achterkant van het papier had kunnen zien terwijl hij bezig is. Ik wil het wel geloven maar ik ben niet gek. Nu kon ik niet zien wat er achter zat en geloof ik het niet. Het was veel te vluchtig. nee je moet echt met wat beters komen.
  Bedankt voor de video, volgende keer beter.
  MVG Karin

 • Koenraad Rau schreef:

  Hallo Karin,
  Dat is ok. Het is goed om kritisch te zijn! Dat is een betere houding dan alles maar klakkeloos te aanvaarden.
  Zeker met video. Het is vaak niet goed om enkel en alleen op een video af te gaan, zonder de context.
  Maar laat er geen misverstand over zijn, dat ik geen moeite zal doen om met 'iets beters te komen' om iemand te overtuigen.
  Hier krijg je een demonstratie te zien van iemand die de moeite deed om zich door jaren lange training tot dat punt (en ver daar voorbij!) te ontwikkelen, met daarbij mijn verklaring van mijn persoonlijke ervaring met de man... niet meer en niet minder.
  Voor die mensen is het gewoon een resultaat van hun training, net zoals iemand die traint in hardlopen na een tijd ontzettend hard kan rennen.
  Het verschil is dat hardloop training overal te vinden is, en deze meer esoterische training niet.
  Meestal kan het ze ook niet schelen of andere mensen hen geloven of niet. Ze zijn enkel begaan met hun eigen training. In de meeste gevallen zijn ze VEEL meer gesloten over hun kunnen.
  Mijn bedoeling met dit te laten zien is ook niet om mensen te overtuigen. Het is enkel bedoeld om degenenen die interesse hebben om hun eigen potentieel te verhogen een hart onder de riem te steken en motivatie te verschaffen door te laten zien wat er mogelijk is.

  Er zijn mensen die het NIET geloven, dat is ok... maar niet het punt.

  Er zijn mensen die het WEL geloven, dat is ok... maar niet het punt.

  Er zijn mensen die zichzelf trainen op het pad ondanks tal van uitdagingen, twijfels voor hen zelf en onbegrip of ongeloof van mensen rond hen, en pas na jaren training de bevestiging krijgen van hun eigen potentieel, het verwezenlijken... dat is WEL het punt. Voor hen hoop ik met deze video een bron van motivatie te brengen.

 • Koenraad Rau schreef:

  In grote lijnen:
  Hij spreekt over het healing aspect, waarvoor hij het eigenlijk gebruikt en vraagt een blad papier om te demonstreren wat de kracht achter de healing is.
  Dan doet hij zijn ding, brand een gat door het papier.
  Hij zegt dat dit komt door een straal van energie.
  En legt uit dat bij bijvoorbeeld borstkanker die energie gebruikt wordt om het gezwel weg te branden.
  De andere vraagt of dat pijn doet... waarop hij antwoord dat het natuurlijk wat pijn doet. Het voelt alsof je verbrand door een soort hitte/vuur.
  Hij zegt dat alhoewel je de energie niet kunt zien, het een heel sterk energie veld opwekt.
  Verder legt hij uit dat wanneer iemand een hersentumor heeft die niet kan worden verwijderd via een operatie omdat de persoon zou sterven door de operatie, dat probleem dan niet kan worden opgelost/behandeld door de moderne geneeskunde en ook niet door de traditionele Chinese geneeskunde maar dat behandeling via dit soort energie daar dan wel heel geschikt voor is.

 • Klaas schreef:

  Hier wordt duidelijk een sterke laserpen gebruikt door een omstander die op het blad schijnt. Je ziet het licht (waarbij een kleurfilter is gebruikt)op het papier. Als het gat er is, wordt de laserpen uitgedaan. Ik heb dezelfde "wonderbaarlijke handeling.." gedaan bij mij in de huiskamer. Je moet wel een sterke laserpen gebruiken. In NL en en Belgie zijn ze verboden. Via speciale websities kan je deze pennen gewoon aanschaffen. Vooral in Azie zijn deze sterke pennen makkelijk te verkrijgen. Hans Kazan 🙂

 • Koenraad Rau schreef:

  Nee, deze demonstratie is echt de energie die hij zelf opwekt.
  Er is een enorm groot verschil tussen zeggen dat je denkt dat er een laser is gebruikt, tegenover zeggen dat er een laser is gbruikt.
  De verkleuring die je ziet op het papier is de kleur van de vlam die ontstaat als het papier verbrand.
  Maar het is uiteraard zo dat je op basis van het filmpje niet kunt beoordelen of het echt is of juist niet.
  Ik kan alleen maar zeggen dat het echt is op basis van mijn persoonlijke ervaring met de man.
  Uiteraard let ik daarbij op het gebruik van trucken. Op mijn zoektocht heb ik veel tijd verloren met de echtheid van allerhande dingen te moeten beoordelen, als ik dan zo iets deel en mij zelf garant stel voor de echtheid, mag je gerust zijn dat het geen goochelarij is.
  Tja meer kan ik er ook niet over zeggen.

 • Bart Mostard schreef:

  Ja ik geloof er wel in
  Ik weet het haast zeker dat er veel kan
  tussen hemel en aarde
  Deze mogelijkheid van healing kan wel eens heel belangrijk worden, maar is geen hoge magie
  Daaaaaaaaaaaaaaag

 • Jack schreef:

  Mooi bewijs van de menselijke kracht

 • Tom schreef:

  Hey Koen, Knap de video. Na mijn training in Bali bekijk ik het helemaal anders. Doet me denken aan die andere man die een krant laat ontbranden die ook veel met healing werkt. Opwekken van energy en daar een sterke intentie op en veel oefenen. Ben vooral nieuwsgierig welke tips hij je mee gaf voor verbetering van techniek. En zoals je zelf al aangeeft gaat het niet over geloof of ongeloof. Na een training met jou is niets meer onmogelijk. Hoop dit jaar nog eens mee te kunnen gaan. Groeten Tom

 • Jeannet Mulder schreef:

  Als leek kan ik slechts zeggen, dat als je van kinds af aan heb geleerd dat 'blauw' blauw is, 'geel' geel,
  een 'stoel' een stoel is, een 'tafel' tafel, enz. enz.
  dan geloof je niet alleen maar IS dat zonder meer zo.
  De wet van de herhaling, het zit dan in je 'harde schijf' opgeslagen.

  Verder wens ik Koenraad plus alle medewerkers en eenieder een goede Kerst en alles wat wenselijk is voor het nieuwe jaar 2012.

  Jeannet

 • Koenraad Rau schreef:

  Hey Tom, bedankt.
  Ze zitten in dezelfde lijn, zelfde soort training maar andere school. Ik heb een andere video waarin je beter ziet wat hij doet, als je het ziet zul je het meteen herkennen uit je eigen training. Maar ik zet dat (ooit..) in het forum voor de mensen van Bali of ik laat het je een andere keer zien.
  Als je nog een keer Bali zou doen, laat dan iets goed op voorhand weten, we gaan dan met meer gevordere dingen verder.

 • Lies schreef:

  Dag Koenraad,
  die man spreekt Chinees. ik kan bevestigen dat de vertaling die je geeft ok is.
  het is inderdaad een stevig staaltje van wat energie kan doen. ik heb een vriend die chinese geneeskunde beoefent, bereikt schitterende resultaten met mensen die voor de westerse geneeskunde opgegeven zijn, mensen met kanker, met ms ... Hij zegt er weinig over maar ik weet dat hij meer energetisch werkt dan alleen maar een accupuntuurnaaldje zet - en dat maakt het verschil in zijn healing resultaat !

 • Koenraad Rau schreef:

  Ja! Een van de weinig doorgegeven dingen in accupunctuur is dat het energie niveau van de beoefenaar van invloed is op het effect van de behandeling. En dat de effectiviteit van de behandeling exponentieel kan toenemen naarmate het energie niveau van de beoefenaar toeneemt.
  Het zelfde met cupping. De man in de video stuurt daarbij het bloed naar het glas met zijn energie. Heel ander resultaat dan de behandelingen zoals die algemeen verspreid worden.

 • Jimmy schreef:

  Tof, eindelijk eens iemand van ginder die ermee naar buiten komt. Ik ervaar zelf enorme veranderingen door aan persoonlijke groei te werken en ik ervaar ook geregeld dat mensen een verklaring voor dit soort fenomenen gaan zoeken binnen het referentiekader, wat voor hen vatbaar is (in dit geval een laserpen).
  Een ding is zeker, als ik ooit iets serieus voor heb en ik zie er zelf geen klaar in, dan zit ik op het eerste vliegtuig naar ginder!

 • [...] Demonstratie van bovennatuurlijke of paranormale krachten [...]

 • Elisa schreef:

  Heb al betere goochelacts gezien, recent nog op Belgium's got talent. Ooit liet David Copperfield een vliegtuig verdwijnen enz... Er is wat meer nodig om mij te overtuigen, ik wil wel geloven maar het is zo moeilijk 🙁