Het Greater Potentials Systeem - door Koenraad Rau

In deze video onthul ik waar ik de afgelopen jaren naar toe heb gewerkt:
Het Greater Potentials systeem

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

 • Hylco Elzenga schreef:

  Hallo Koenraad.
  Ik heb een vraag aan je. Wat weet je van DNA aktivatie? Momenteel lees ik over de noodzaak om in dit huidig tijdsbestek ons DNA te aktiveren naar 5e streng om onder de subliminale mindcontrol te komen van de Anunnaki. Niet een vraag om op facebook te zetten. Voorts nog dit; is het wat om chakra activation iets dichter bij huis te hebben? Hoor graag van je, dank je. Gr. Hylco.

 • Koenraad Rau schreef:

  Ja precies wat ik bedoel. Allemaal losse puzzel stukjes, verschillende boeken, verschillende theorie.
  Alles begint met de juiste vragen te stellen.
  Van hogere prioriteit dan een 5e streng is de geest te ontwikkelen tot het punt waar je zelf kunt onderscheiden welke informatie waar is en welke niet.
  Ik zou het antwoord op jouw vraag kunnen geven dat je wilt horen... laat ik in de plaats daarvan het antwoord geven waar je wat aan hebt.
  Zie het evolutie manifest over angst versus liefde.
  Angst en handelingen die voortkomen uit iets gebaseerd op angst (het niet verbonden zijn), bewegen je niet in de richting van evolutie, bevrijding.
  Handelingen die voortkomen uit liefde (verbondenheid), doen dat wel.
  Daar naartoe werken is veel en veel belangrijker dan een of andere 5e streng.

  Wat betreft het kundalini & chakra activation retreat zijn er inderdaad plannen om dat ooit dichter bij of in Europa te doen.
  Bali heeft echter bepaalde dingen die bevorderlijk zijn voor het geheel.

 • Hylco Elzenga schreef:

  Dank voor je reaktie. Ik heb het misschien wat onduidelijk of knullig geschreven; de motivatie hiertoe komt niet voort uit angst voor iets, maar uit een sterke motivatie tot een evolutiesprong. En een of andere 5e streng is niet geheel op z'n plaats, maar voor ik dat omschreven heb met teveel kans op onduidelijkheden, laat ik dat terzijde. Veel van wat ik gelezen heb, correspondeert met wat je ons te leren hebt en dat ook geeft vertrouwen in mijn keuzes. Groet, Hylco.

 • Koenraad Rau schreef:

  Hylco, ik laat de boeken die je hier aanhaalde even weg. Ze zijn gewoon slecht. En dan bedoel ik niet de stijl van schrijven, ik bedoel slecht voor wat betreft inhoud en ethiek. En ik zeg dat echt niet snel van iets...