Uittreden, buitenlichamelijke ervaringen of astraal reizen...

Klik hier om de geheimen van energie cultivatie te leren kennen

Ervaringen met uittreden of iets dat je er over wilt weten... laat het weten.

 • AMM JM schreef:

  Beste Koenraad,

  Dank voor de e-mail o.a. over energetische energie.
  Je geeft niet aan wanneer die verschillende fases van de energetische cyclus zijn, om er rekening mee te kunnen houden.

  Beste wensen en vriendelijke groet.
  Amm JM

 • Erika Bekaert schreef:

  Hallo Koenraad, bedankt voor jouw feedback. Dit vind ik erg waardevol!

 • Tamara schreef:

  Hallo,
  ik heb ook meermalen de ervaring gehad dat mijn lichaam in slaap was, maar ik niet. Kon niet bewegen, of schreeuwen. Pas door een prikkel van buiten af (de kat die op mijn bed sprong, mijn toenmalige partner die zich omdraaide, of een van mijn kinderen die wakker werd) voelde ik mij weer terug schieten in mijn lichaam en kon ik ontwaken. intussen kon ik wel door de kleine spleetjes van mijn half gesloten ogen het licht van de gang zien.

  op een nacht was ik in een pand waar ik overnachtte, (vanwege laat werken, sliep ik daar soms omdat de treinen dan niet meer reden) alwaar ik regelmatig de last van aanwezige niet leuke entiteiten ervoer. Die nacht vond ik mijzelf ver boven het matras waar ik mijzelf op zag liggen. Boven mij was een doorzichtige grote wolk. Ik wist niet wat het was, alleen dat het erg slecht voelde en aan mij trok. Ik probeerde de paniek te bedwingen en wilde terug. Ineens zat mijn rode kater daar op het matras ( die daar niet kon zijn, die was immers thuis) ik strekte mijn hand uit en toen ik hem raakte, viel ik weer terug in mijn lichaam. Ik keek zelfs nog om mij heen waar mn kat was gebleven, ook al wist ik wel dat hij daar niet kon zijn, maar alleen mijn helpende handje was geweest in nood.

  Ook eens had ik het gevangen gevoel weer ervaren, van het slapend lichaam terwijl ik bewust wakker was, maar ging ik naar mijn woonkamer, waar ik een vriendin aan de andere kant van de woonkamer zag staan. Toen werd ik een beetje angstig, omdat dit nieuw was voor me.Heet gekke was, dat ik terwijl ik daar was, gewoon mn kussen onder mijn hoofd voelde. van hieruit, kon ik zelf terug en werd mijn lichaam wakker, maar zat ik nog steeds in het zelfde bewust zijn, dus het was echt geen droom. De laatste 2 jaar maak ik dit niet meer mee eigenlijk.

  Zonnige groet,

  tamara

 • Anoeska schreef:

  Dag tamara,
  Fijn en interessant om jouw ervaring en beleving te lezen. Ik hoor er zo weinig over. Ik hoop dat er meer mensen reageren.

  Groetjes